FATİH ACER

Toplam "" makale

Fatih Acer

1977 yılında Nevşehir’de doğan Acer, İstanbul Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Yeditepe Üniversite’sinde MBA yaptı. IT Projeleri yöneticisi olarak Türkiye’de ve Yurtdışında projeler yürüttükten sonra, 2005 yılında; ana faaliyet alanı Sigorta teknolojileri geliştirmek ve sigorta sektörünün dijital dönüşümünü sağlamak amacıyla AcerPro Bilişim Teknolojileri Şirketini kurdu. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdüren Acer, başta bankasurans olmak üzere, broker, acente ve sigorta şirketleri için dijital sigorta teknolojileri ve insurtech projeleri geliştirmekte ve A’dan Z’ye tüm süreçlerin dijital dönüşümünü sağlayarak, sigorta sektörünü geleceğe taşımaktadır.

Evli ve iki çocuk babası olan Fatih Acer, “Insurtechhub” platformunun kurucusu ve yöneticisi, YASAD YK üyesi fintech ve insurtech komite başkanı, GEV Başkan yardımcısı görevlerini aktif olarak sürdürmektedir.

Fatih Acer Bankasurans Röportajı
*Türkiye’de bankasüransın payı ve gelişimi hakkında bilgi verir misiniz? Bir çok dağıtım kanalının bulunduğu çağımızda, Bankasürans, sigorta ürünlerinin dağıtım kanalları arasında çok ayrıcalıklı bir yere sahip
Yazıyı İncele

FATİH ACER 22.09.2015

AcerPro Şirketlerin Can Simidi Oldu
AcerPro Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Acer, sigorta şirketleri, banka, acente ve brokerlara yönelik hazırladıkları bakasürans platformları ile ilgili gördüklerini söyledi.
Yazıyı İncele

FATİH ACER 15.10.2015

Geç Kalmadan Dijital Dünyanın Kapısından İçeriye Adım Atın
Sigortamedia bünyesinde hazırlanan Sigortalı Dergisi'nde ilk köşe yazım ile sizlerle buluşmanın heyecanı ve gururu içerisindeyim. "Sigortacılıkta Dijital Çağ" mottosuyla çıktığımız bu yolda 10 yılı geride bıraktık.
Yazıyı İncele

FATİH ACER 21.11.2015

Sigorta Şirketleri İnternette Nasıl Strateji Belirleyecek?
Öncelikle kasım ayında başlayan köşe yazısı serüvenimde bana teşekkür mesajları ve iyi dilekleriniz için siz Hayatımız Sigortalı okuyucularına teşekkür ederek, yılın ilk köşe yazısına başlıyorum.
Yazıyı İncele

FATİH ACER 15.01.2016

Sigorta Sektörü Sosyal Medyanın Neresinde?
Tüm sektörlerde olduğu gibi sigorta sektörü de dijital evrilme yaşıyor. Gelişen teknoloji, bilgisayar, telefon ve tableti insan yaşamının vazgeçilmez bir öğesi haline getirirken, insanlar da tüm yaşamsal faaliyetlerini mevcut teknolojinin gücünden faydalanarak yerine getiriyorlar.
Yazıyı İncele

FATİH ACER 16.03.2016

Sigortacılar İtibarlarını Dijital Yönetebilirler mi?
Sigorta sektörü, nihai tüketici ile iletişimin en yoğun olduğu sektörlerdendir. Sektörün müşterisi, çok sorgulayıcı ve didikleyici özellikler gösterir.
Yazıyı İncele

FATİH ACER 15.07.2016

Sigorta Sektöründe Dijitalleşmenin 10 Altın Kuralı
“Dönüşüm gereklilikten doğar.” Yeni teknolojiler, yeni dağıtım modelleri, değişen müşteri davranışları ve gittikçe zorlaşan yerel, bölgesel ve küresel regülasyonlar sigorta sektörünü, diğer tüm sektörler gibi değişime zorluyor.
Yazıyı İncele

FATİH ACER 21.07.2016

Sigortacılıkta Dijital PR ve Online İtibar Yönetimi
Sigorta sektörü, iletişimin en yoğun olduğu sektörlerdendir. Dolayısıyla iletişim krizleri açısından da potansiyeli yüksektir.
Yazıyı İncele

FATİH ACER 16.08.2016

Dijital Bankasurans Türkiye ve Global 2016 Zirvesi Başlıyor
Dijital Bankasurans Türkiye ve Global 2016 Zirvesi başlıyor, Türk Sigorta sektörü Bankasurans ile gelişiyor.
Yazıyı İncele

FATİH ACER 15.09.2016

Sosyal Medyayı Etkin ve Planlı Kullanın
Temmuz ayında sizlerle “Sigortacılık Sektöründe Dijitalleşmenin On Altın Kuralı” başlıklı yazımla buluşmuştuk.
Yazıyı İncele

FATİH ACER 01.11.2016

Sigorta Sektörü Insurtech ile Gelişecek
Dünyada her şey hızla değişmekte ve hiçbir şey dünle aynı kalmamaktadır.
Yazıyı İncele

FATİH ACER 23.03.2017

TÜM YAZILAR