HANİFE ÇİLİNGİROĞLU

Toplam "" makale

Hanife Çilingiroğlu

Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunu olan Çilingiroğlu, Okan Üniversitesi’nde MBA derecesini tamamlamıştır.

Çalışma hayatına 2005 yılında İngilizce Öğretmeni olarak başlamış ve 2007 yılından itibaren AcerPro bünyesinde Satış ve Pazarlama faaliyetlerinden sorumlu üst düzey yönetici olarak çalışmıştır. 2016-2018 yılları arasında eş zamanlı olarak AcerCrea Sigorta Temalı Dijital reklam ajansını yönetmiştir.

Halen AcerPro’da Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdürürken, banka ve sigorta şirketleri kanalında bankasurans iş hacmini artırmak, yeni teknolojik projeler üretmek üzere konumlanmıştır.

Bankalara sunulan omnichannel bankasurans çözümü ile, bankaların tüm sigortacılık faaliyetlerini daha verimli hale getirerek tüm kanallara yayılması, teknolojinin en iyi seviyede kullanılması ve müşterilerin her alanda dijitalleşmesine katkı sağlamak üzere çalışmalar yürütmektedir.

Bankasurans Kanalının Avantajları ve Mevzuat Uyumu
Bankasurans sistemi; bankalar, sigorta şirketleri, müşteriler, yasal otoriteler açısından bakıldığında pek çok avantaj sağlıyor.
Yazıyı İncele

HANİFE ÇİLİNGİROĞLU 04.08.2021