HALİM KAĞAN AYYILDIZ

Toplam "" makale

2012 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan Kağan Ayyıldız, 2019 yılında aynı üniversitede MBA yüksek lisans tahsilini tamamlamıştır.

 

Çalışma hayatına 2012 yılında Matematik Öğretmeni olarak başladıktan kısa süre sonra özel bir bankada Kredi Kartı ve Ödeme sistemleri İnovasyon ve İş Geliştirme bölümünde çalışıp daha sonra Kredi Kartları üzerine Pazarlama yönetimi tarafında faaliyet göstermiştir. Kısa bir süre inşaat satış sektöründe önde gelen bir şirketin sistem geliştirme uzmanlığını yapmıştır. 2017’ den beri Acerpro şirketinde sigorta yazılımları üzerine analiz ve proje yönetim görevlerinde bulunmaktadır.

 

Şirketlerin altyapı ihtiyaçları, yeni ürün ve fonksiyon geliştirmeleri, mevzuatsal düzenlemeler, yeni acente/banka/brokerların ve yeni şirketlerin entegrasyon süreçleri gibi uçtan uca irili ufaklı onlarca başarılı projenin altına imza atmıştır ve atmaya devam etmektedir. Acerpro ile dijitalleşen dünyaya InsurGateway proje yöneticisi olarak hem Bankasurans, hem genel sigortacılık alanında değer katmaktadır.

Türkiye’de Başlangıç Seviyesinde Sigortacılık
Türkiye ekonomik, stratejik, kültürel, coğrafi ve jeolojik nedenlerle yaşayanların pek çok senaryoda güvenceye ihtiyaç duyduğu bir ülke olarak dikkat çekmektedir.
Yazıyı İncele

HALİM KAĞAN AYYILDIZ 08.12.2021

TÜM YAZILAR